Шукати в цьому блозі

четвер, 12 грудня 2013 р.

Стрибок у ліжко

Напевно кожен напише, що його група найкраща. І кожен буде правий. Проте про свою групу (№32) я хочу додати, що з ними ще й ніколи не буває сумно. Увесь час з нами трапляються веселі історії.

Ось нещодавно вирішили ми з групою піти у театр, адже почули що там йде гарна постановка "Ніч перед різдвом" і зібралися як ніколи майже усією групою... Але як завжди з нами все просто так не буває. Чи то ми щось наплутали чи розклад сеансів змінили, але потрапили ми на комедію "Стрибок у ліжко". Чесно кажучи назва мене спочатку збентежила, проте це було лише перше враження.

Як виявилося це легка комедія про стосунки між чоловіками та жінками, подружні зради, таємні побачення та інтриги. Сюжет вистави доволі простий і в той же час заплутаний. Події відбуваються в Парижі, у квартирі Філіпа Себастьяна — власника видавництва дитячої літератури. Його друг та компаньйон Анрі Ботен просить ключ від квартири, щоб влаштувати таємне побачення з телефоністкою. Його дружина Гіслена просить про аналогічну послугу дружину Філіпа... Обставини складаються таким чином, що усі герої одночасно опиняються в одній квартирі, і одна брехня тягне за собою нову і нову, все абсурднішу і смішнішу.
Усім дуже сподобалося так що рекомендуємо!

1 коментар: